74042x bekeken sinds 12 oktober 2009
Teamblog

Laatste 10 blogs

AFGELASTING

AfgelastingWegens de vele afzeggingen gaat de uitwedstrijd tegen Velocitas 1897 E2 vanavond niet door. Het is nog onduidelijk of deze op een latere datum wordt ingehaald.
Lees verder | Auteur: Peter | 30 mei 2011 | 0 Reacties

VV GRUNO JEUGDTOERNOOI (ZA 28-05-2011)

VV Gruno Jeugdtoernooi (za 28-05-2011)Afgelopen zaterdag hadden onze jongens een toernooi bij VV Gruno. Ze moesten zes wedstrijdjes spelen. Aan het einde van de morgen was het resultaat: 3 gewonnen, 1 gelijk, en 2 verloren. Het gelijkspelletje was tegen GVAV dus dat was ook een mooi resultaat. Al met al was het een geslaagde dag waar ons team goed voor de dag kwam. En wij hebben het droog gehouden.

Via onderstaande link kun je een aantal filmpjes bekijken die gemaakt zijn op deze morgen. En dan even naar de kolom rechts op het scherm gaan.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 30 mei 2011 | 0 Reacties | 4 foto's

OOSTERPARKERS E2 - LYCURGUS E3 (ZA 21-05-2011)

Oosterparkers E2 - Lycurgus E3 (za 21-05-2011)Op de negende speeldag traden onze jongens aan voor de laatste thuiswedstrijd. De tegenstander was Lycurgus E3. Deze wedstrijd zou toch een 'makkie' moeten worden aangezien dit team stijf onderaan staat in de competitie. Maar dat was in het begin van de wedstrijd niet te zien. Lycurgus E3 ging op zoek naar de aanval en ze waren zelfs sterker. Gelukkig wisten ze niet te scoren. Sterker nog, bij een uitbraak van onze kant zette Elroy het team op voorsprong, 1-0. Dit was precies wat we nodig hadden want eindelijk begon het te lopen. Bij een corner voor ons sloeg de keeper van Lycurgus E3 de bal in eigen doel, 2-0. Daarna scoorde Elroy via een mooie rush de 3-0. Met deze stand gingen we de rust in. Schijnbaar zat er iets in de ranja van de jongens (en meisje) want ze stonden in het begin van de tweede helft niet op te letten. Lycurgus scoorde zo maar 2x en dus was de marge nog maar één, 3-2. Maar toen kwam er een prachtig doelpunt van Brian die de bal hard in de touwen joeg, 4-2. Vervolgens scoorde Elroy uit een corner, 5-2. Ook Brian maakte nog een doelpunt omdat de keeper van Lycurgus stond te klungelen, 6-2. Dit werd ook de eindstand. Prima gedaan team !

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt en je vind ze via onderstaande link. En dan even naar de kolom rechts op het scherm gaan.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 21 mei 2011 | 0 Reacties | 6 foto's

OOSTERPARKERS E2 - HELPMAN E5 (ZA 14-05-2011)

Oosterparkers E2 - Helpman E5 (za 14-05-2011)Vandaag traden onze jongens aan tegen de koploper namelijk Helpman E5. Het begin was veelbelovend want al vroeg in de wedstrijd bracht Elroy ons op een 1-0 voorsprong. Onze jongens speelden goed en uit een voorzet gleed Dennis met het hoofd de 2-0 binnen. Wat een weelde. Daarna deed Helpman E5 iets terug door de 2-1 te maken. Even later werd het verschil opnieuw 2 doelpunten omdat Dennis zijn tweede doelpunt maakte, 3-1. Vlak voor rust scoorden de Helpernezen nog 3-2 omdat het wat rommelig werd bij ons achterin. Na de rust werd deze trend helaas voortgezet en was het meer en meer verdedigen. Er was echter geen houden aan en Helpman E5 maakte dan ook gelijk, 3-3. Dankzij een plotselinge uitbraak van Elroy kwamen we weer op voorsprong, 4-3. Maar Helpman E5 werd alsmaar sterker en scoorden de 4-4. Met nog een paar minuten op de klok was het zaak deze stand vast te houden en te hopen op het beste. Helaas dacht Mackson dat hij keeper was i.p.v. Michael en sloeg de bal met de handen uit het doel. De scheidsrechter van dienst kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Deze penalty werd benut en voor het eerst deze wedstrijd kwamen de Helpernezen op voorsprong, 4-5. Het verzet van onze kant was gebroken en het werd zelfs nog 4-6. Dit was ook de eindstand. Al met al moet ik zeggen dat dit toch een knappe prestatie was van onze jongens aangezien het wel de koploper betrof.

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt en je vind ze via onderstaande link. En dan naar de kolom rechts op het scherm gaan.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 14 mei 2011 | 0 Reacties | 5 foto's

DE HELD E5 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 23-04-2011)

De Held E5 - Oosterparkers E2 (za 23-04-2011)Op deze stralende zaterdagmorgen reisden we af naar Sportpark Hoogkerk voor een wedstrijd tegen de no.2 van de competitie, De Held E5. Vanaf de aftrap was al duidelijk dat het een zware opgave zou worden om hier te winnen. Ondanks dat onze jongens er af en toe leuk uit kwamen stonden ze al snel met 3-0 achter. Steeds al onze spitsen voor het doel kwamen was de verdediging van De Held E5 zo taai dat er geen doorkomen aan was. Ook was de afronding niet goed. Toch werd er wel een goal gemaakt door ons via Dennis zodat het 3-1 werd. Maar helaas viel aan de overkant direct de 4-1. Dit werd ook de ruststand. Na rust was het De Held E5 wat de klok sloeg. Mede doordat er geen druk werd gezet op de bal (te warm of zo? ) tikten ze er lustig op los. Dit resulteerde in een eindstand van 9-1. Waarbij we nog blij mogen zijn dat we niet met dubbele cijfers verloren hebben. Jammer jongens. Volgende keer beter je best doen. En niet de koppies laten hangen als je achter komt te staan.

Toch nog 14 filmpjes om te bekijken en je vind ze via onderstaande link en dan de kolom rechts op het scherm.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 23 april 2011 | 0 Reacties | 3 foto's

OOSTERPARKERS E2 - FC LEWENBORG E3 (ZA 16-04-2011)

Oosterparkers E2 - FC Lewenborg E3 (za 16-04-2011)Aangekomen bij de tweede helft van de Voorjaarscompetitie was opnieuw FC Lewenborg E3 de tegenstander. Ditmaal thuis op het eigen Sportpark Kardinge. Onze jongens begonnen fanatiek maar onverwacht kwam FC Lewenborg E3 op voorsprong, 0-1. Daarna begon de zegetocht van Damian Boon die opnieuw een onvervalste hattrick scoorde. Dit was vaak het resultaat van goed samenspel. En toen was het zo maar 3-1. FC Lewenborg E3 was de kluts helemaal kwijt want er werd zelfs in eigen doel geschoten, 4-1. Vervolgens maakt Brian er 5-1 van. Lewenborg deed aan de andere kant nog wat terug door 5-2 te maken. Vlak voor rust maakte opnieuw Damian B. er zelfs 6-2 van. Een ongekende weelde. Na de ranja gingen onze jongens vrolijk verder met scoren. Ongetwijfeld supergemotiveerd vanwege de aanwezigheid van een heuse KNVB scout. Na lange tijd als verdediger te hebben gefungeerd stond Ricardo weer even in de spits en liet zien dat hij het scoren nog niet is verleerd, 7-2. Daarna was het de beurt aan Dennis die een onvervalste hattrick scoorde en daarmee de score uitbouwde naar 10-2. Als laatste was het Brian die de 11-2 en 12-2 voor zijn rekening nam. Dit was ook de eindstand. Echt heel goed gedaan jongens!

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt. Even naar de kolom rechts op het scherm gaan waar je 13 filmpjes op rij ziet staan. Helaas heb ik de eerste goal gemist maar de rest staat er allemaal op.
Klik op onderstaande link.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 16 april 2011 | 0 Reacties | 5 foto's

OOSTERPARKERS E2 - VELOCITAS 1897 E2 (ZA 09-04-2011)

Oosterparkers E2 - Velocitas 1897 E2 (za 09-04-2011)Na een lekker weekendje rust volgde er een thuiswedstrijd tegen Velocitas 1897 E2. Een rommelig begin want er stond geen veld/kleedkamer indeling op het bord en er moest nogal wat met doeltjes gesleept worden. Lekker geregeld hoor.
Om 09:08 uur kon er dan eindelijk worden afgetrapt. Met een lekker zonnetje er bij scoorde Elroy al vrij snel de 1-0 uit een corner van Damian. De vreugde was van korte duur want aan de overkant maakte Velo de 1-1. Na een aantal kansen van onze kant werd de tegenstander sterker en beter. Dat resulteerde dan ook in de 1-2. Met deze stand gingen we rusten. Na de ranja kwamen onze jongens er nauwelijks meer aan te pas en liep Velo verder uit naar 1-3 en later ook nog de 1-4. Dit was ook de eindstand. Volgende keer allemaal een stukje gember in de bips!

Hoewel er weinig hoogtepunten waren zijn er ook van deze wedstrijd weer een aantal filmpjes gemaakt die je via onderstaande link kunt bekijken. En dan even naar de kolom rechts op het scherm.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 09 april 2011 | 0 Reacties | 3 foto's

LYCURGUS E3 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 26-03-2011)

Lycurgus E3 - Oosterparkers E2 (za 26-03-2011)Vandaag mochten we aantreden in een uitwedstrijd tegen Lycurgus E3. Vooraf goede verwachtingen omdat dit team stijf onderaan stond. Dat was in het begin van de wedstrijd niet te zien want ze kwamen onverwacht goed uit de startblokken, 1-0. Gelukkig maakte Brian met een geweldige goal al snel de gelijkmaker, 1-1. Lycurgus E3 leek niet van slag te zijn want al vrij snel stonden ze weer voor, 2-1. Verdedigend stond het niet helemaal goed bij ons team. Gelukkig maakte ook Mackson een heel mooi doelpunt met een afstandsschot, 2-2. Daarna kwamen wij eindelijk eens op voorsprong door een goal van Elroy, 2-3. Maar opnieuw wist Lycurgus E3 langszij te komen, 3-3. Vlak voor rust bouwde opnieuw Elroy de score uit naar 3-4. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft hadden we verdedigend de zaakjes beter op orde. Desondanks was Lycurgus E3 het team wat opnieuw gelijk maakte, 4-4. Maar toen kwam het moment van Damian Boon. Met een echte onvervalste hattrick besliste hij de wedstrijd en eindigden we met een eindstand van 4-7. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie Damian!!! En voor het hele team een applaus omdat ze veerkracht hebben getoond en daarmee de wedstrijd in hun voordeel hebben weten te beslissen.

Ook van deze wedstrijd zijn er weer de nodige filmpjes gemaakt. Waaronder alle 7 doelpunten. Je kunt ze bekijken via onderstaande link en dan even naar de kolom rechts op de site gaan.

Filmpjes (Filmes jogo de futebol )
Lees verder | Auteur: Peter | 26 maart 2011 | 0 Reacties | 8 foto's

HELPMAN E5 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 19-03-2011)

Helpman E5 - Oosterparkers E2 (za 19-03-2011)Op een mistige zaterdagochtend richting de Esserberg voor de confrontatie met koploper Helpman E5. Deze keer maar in een zijstraat geparkeerd met z'n allen om bekeuringen te voorkomen. De wedstrijd begon met aftasten maar al gauw begon het aandringen van Helpman E5 wat al snel resulteerde in de 1-0. Vrij snel daarna kwamen ze door het goede werk van een vrij grote dreadlock op 2-0. Onze jongens deden goed hun best maar moesten zich beperken tot verdedigen en hopen op een countertje. Die kwam er dan ook, 2-1 via Mackson. Er was weer hoop op een goed resultaat. We gingen rusten met deze stand. In de tweede helft kwamen onze jongens duidelijk beter in hun spel wat resulteerde in een handvol kansen die helaas niet benut werden. Wat ze ook probeerden, er was geen doorkomen aan. Ja en dan zul je zien dat het doelpunt aan de andere kant valt, 3-1 voor Helpman E5. Wij bleven aandringen maar helaas werd er niet meer gescoord. Jammer genoeg dus verloren, maar ik vind wel dat het team een goede wedstrijd heeft gespeeld!

Via onderstaande link kun je een 10-tal filmpjes bekijken. Kijk in de kolom rechts op het scherm. Het doelpunt van Mackson staat er ook bij.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 20 maart 2011 | 0 Reacties | 5 foto's

OOSTERPARKERS E2 - DE HELD E5 (ZA 12-03-2011)

Oosterparkers E2 - De Held E5 (za 12-03-2011)Voor onze tweede wedstrijd speelden we thuis tegen De Held E5. In het begin was het een beetje aftasten voor beide teams. Toch viel uit het niets de 0-1. Al snel gevolgd door de 0-2. Het leek er op dat de kids een voorbeeld hadden genomen aan hun 'helden' van de FC die de dag er voor kansloos onderuit gingen. Dus ouders, in het vervolg die kinderen op tijd op bed!
Gelukkig maakte Mackson de aansluittreffer, 1-2. Helaas was de pret van korte duur want opnieuw bouwde De Held de voorsprong uit naar een marge van twee, 1-3. Met deze stand gingen we rustten. Na de rust kwamen onze jongens beter uit de kleedkamers. Ze probeerden meer druk te zetten maar jammer genoeg scoorde De Held in die fase, 1-4. De wedstrijd verliep in het vervolg rommelig. Er werd nog eenmaal gescoord via een mooie goal van Damian Boon, 2-4. Dit was ook de eindstand. Het was van beide kanten geen beste wedstrijd maar De Held had net even iets meer daadkracht. Kop op jongens en de volgende keer weer beter!

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt en ze staan hier onder. De foto's vind je onderaan de pagina.
Voorzet Elroy
Verdediger Melchior zet druk
Damian Boon, pingelen en overtreding
Vrije trap Damian B.
Kopkans Damian B.
Afstandsschot Brian
Poging Elroy
Doelpunt Damian B.

Dan nog even speciaal voor een ieder die zich aangesproken voelt, onthoud goed dat positieve coaching een betere uitwerking heeft dan voortdurend negatief te zijn. Een kind kopieert dat gedrag ook en steekt zijn teamgenoten er mee aan. Als je kind 9 van de 10 keer een foute pass geeft dan benadruk je net die ene keer met positief commentaar. En de rest denk je maar. Daarom nog een keer speciaal op deze pagina het filmpje van Pietertje. Let vooral op het positieve commentaar van de trainer.
Lees verder | Auteur: Peter | 12 maart 2011 | 0 Reacties | 5 foto's