73624x bekeken sinds 12 oktober 2009
Teamblog

Blogs van Oktober 2010

UPDATE VELOCITAS 1897 E3 - OOSTERPARKERS E2

UPDATE Velocitas 1897 E3 - Oosterparkers E2Ik zie net op Voetbal.nl dat de scheidsrechter van dienst heeft doorgegeven dat de wedstrijd is geŽindigd in 2-4.

Dan heeft hij dus mooi een doelpunt van zijn eigen team gemist.
Lees verder | Auteur: Peter | 30 oktober 2010 | 0 Reacties

VELOCITAS 1897 E3 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 30-10-2010)

Velocitas 1897 E3 - Oosterparkers E2 (za 30-10-2010)Vroeg en donker was het op deze laatste zaterdag in oktober. Ons team moest aantreden op Stadion Stadspark tegen het team van Velocitas 1897 E3. Een wedstrijd om de 4de plek. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Na wat gerommel over en weer kwam Velocitas 1897 E3 op voorsprong via een hoge bal van de zijkant. Voetballend ging het niet echt zo heel goed maar toch kwamen we via Elroy op 1-1. Deze maakte vlak voor rust ook nog de 1-2. Na de rust probeerden we wat meer naar voren te voetballen maar dat lukte maar half. Toch scoorde Ricardo uit een counter de 1-3. Velocitas kreeg heel veel kansen en corners en wisten de 2-3 te maken. Gelukkig schoot even later Elroy aan de andere kant de 2-4 er in. Velo zette steeds meer druk en dit resulteerde in de 3-4. Gelukkig blies de scheidsrechter even later voor de laatste maal op zijn fluitje. En zo zie je maar, de beste wint niet altijd. Maar daar hebben we maling aan. En zo namen we mooi de 4de plek over op de ranglijst.

p.s. kan iemand even aan de KNVB doorgeven dat Velo met een stuk of wat spelers uit de D'ers speelde ?

Hieronder de filmpjes die van deze wedstrijd gemaakt zijn.

Smerige overtreding op Damian B.
Tegendoelpunt 1-0
Ryan en Melchior verdedigen
Doelpunt Elroy 1-1
Twee gemiste kansen Damian B.
Doelpunt Elroy 1-2
Doelpoging Dennis
Gemiste kopbal Elroy
Doelpunt Ricardo 1-3
Doelpunt Elroy 2-4
Pogingen van Mackson en Elroy
Doelpoging Elroy
Penalty schieten: Linsey
Penalty schieten: knappe redding Michael
Penalty schieten: Damian R.
Penalty schieten: Melchior
Penalty schieten: Ryan
Penalty schieten: Michael
Lees verder | Auteur: Peter | 30 oktober 2010 | 0 Reacties | 4 foto's

OOSTERPARKERS E2 - GRUNO E2 (ZA 23-10-2010)

Oosterparkers E2 - Gruno E2 (za 23-10-2010)Omdat er deze zaterdag geen competitie verplichtingen waren speelden we een oefenwedstrijd tegen Gruno E2. Op het altijd winderige Sportpark Kardinge trapten we om 09:30 uur af met het zonnetje er lekker bij. In de eerste helft gebeurde er een hoop waarbij ons team duidelijk de bovenliggende partij was. De score werd geopend door Elroy. Na nog een handvol kansen aan onze kant viel de bal er zomaar aan de overkant in, 1-1. Maar daarna was het weer onze beurt want Damian B. schoot de 2-1 en 4-1 er in. Tussendoor maakt Ricardo de 3-1. Daarna was het weer de beurt aan Gruno E2 wat de ruststand op 4-2 bracht. De tweede helft was van een heel ander niveau want er gebeurde eigenlijk maar weinig. Toch wist Gruno E2 de stand op 4-3 te brengen. Er werd nog ťťn keer gescoord door ons want via het gezicht van Mackson werd de eindstand bepaald op 5-3.

Ook van deze wedstrijd zijn er weer een aantal filmpjes gemaakt die je hier onder kunt bekijken.

Doelpunt Elroy 1-0
Doelpunt Damian B. 2-1
Doelpunt Ricardo 3-1
Doelpunt Damian B. 4-1
Tegendoelpunt
Goed verdedigend werk Ryan
Gemiste kans Ryan
Vrije trap Elroy
Doelpunt Mackson
Ryan en Melchior verdedigen
Afgekeurd doelpunt vanwege vermeend hands
Penalty schieten: Redding Michael
Penalty schieten: Melchior
Penalty schieten: Ryan
Lees verder | Auteur: Peter | 24 oktober 2010 | 0 Reacties | 6 foto's

LYCURGUS E4 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 16-10-2010)

Lycurgus E4 - Oosterparkers E2 (za 16-10-2010)Op deze winderige zaterdag in oktober gingen we richting Sportpark Vinkhuizen voor de uitwedstrijd tegen Lycurgus E4. Vanwege de overvloedige regenval op de dag er voor was het veld veranderd in een modderpoel. Help mij even herinneren dat ik in het vervolg laarzen in mijn auto leg. Goed combinatiespel was bijna niet mogelijk want de kinderen glibberden alle kanten op. Het was dus ietwat chaotisch voetbal. De score werd door ons geopend met een doelpunt van Damian Renses. Jawel, u leest het goed. Verdediger Damian scoorde zijn eerste doelpunt. Daarna kwam Lycurgus al snel weer op gelijke hoogte, 1-1. Vervolgens waren er twee doelpunten voor ons via Damian B. en Dennis. Waarbij er tussendoor ook nog een loepzuiver doelpunt van Damian B. door de scheidsrechter over het hoofd werd gezien. De bal ging in het doel en raakte het ijzerwerk waarbij deze weer in het veld terugkwam. Bewijs is te zien op de foto bij dit artikel en het filmpje op deze pagina. Maar goed, hij telde niet waardoor we met 3-1 gingen rusten. Na de ranja kwam de tegenstander zowaar op 3-2. Maar dankzij doelpunten van Elroy, Dennis 2x, Damian B. 2x en Mackson werd de eindstand 9-3 in ons voordeel want tussendoor scoorde Lycurgus ook nog. Prima gedaan jongens (en meisje).
Door het verlies van Helpman E6 bij koploper Haren E2 stegen we naar de 5de plaats.
Bij afwezigheid van onze keeper Michael mocht spits Ricardo opdraven als gelegenheidskeeper. Daarbij verrichte hij enkele knappe reddingen.

Van deze wedstrijd zijn ook weer een aantal filmpjes gemaakt waarvan de links hieronder staan.

Doelpunt Damian Renses
Doelpunt Damian B. (gemist door de scheids)
Gemiste kans Linsey
Doelpunt Damian B. (1)
Doelpunt Dennis (1)
Doelpunt Dennis (2)
Doelpunt Damian B. (2)
Doelpunt Damian B. (3)
Doelpunt Mackson
Doelpunt Dennis (3)
Gelegenheidskeeper
Lees verder | Auteur: Peter | 16 oktober 2010 | 0 Reacties | 4 foto's

WEBSITE V.V. OOSTERPARKERS

Website V.V. OosterparkersVoor het laatste nieuws kun je ook terecht op de website van V.V. Oosterparkers. Via onderstaande link kom je rechtstreeks terecht op de pagina van E2.

Oosterparkers E2
Lees verder | Auteur: Peter | 14 oktober 2010 | 0 Reacties

OOSTERPARKERS E2 - DE HELD E6 (ZA 09-10-2010)

Oosterparkers E2 - De Held E6 (za 09-10-2010)Na een vrij weekend mochten we (in onze vijfde wedstrijd) thuis aantreden tegen De Held E6. Een confrontatie met een directe tegenstander. Want zij hadden net zo veel punten als wij en dus moest er gewonnen worden. Bij verlies van Helpman E6 zouden we zelfs een plaatsje naar boven opschuiven. Helaas was dat niet het geval. In ieder geval hebben onze jongens hun werk gedaan want tegen de 'grote' jongens van De Held E6 werd er gewonnen. Zoals wel vaker opende Elroy de score voor ons en hij maakte ook de 2-0. Daarna even een tegenslagje want er werd een tegentreffer geÔncasseerd, 2-1. Met deze stand gingen we ook rusten. Na de pauze werd er goed verder gevoetbald wat al snel resulteerde in de 3-1 van Elroy. Vervolgens nam Damian Boon er twee voor zijn rekening, pikte Ricardo zijn doelpuntje mee, en ten slotte nogmaals Damian Boon. Eindstand 7-1. Verder waren er verdedigend enkele goede acties die verdere tegentreffers voorkwamen. Goed gedaan jongens !

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal leuke filmpjes gemaakt, waaronder alle 7 doelpunten. Klik op onderstaande link.

Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 09 oktober 2010 | 0 Reacties | 5 foto's