73640x bekeken sinds 12 oktober 2009
Teamblog

Blogs van September 2010

HELPMAN E6 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 25-09-2010)

Helpman E6 - Oosterparkers E2 (za 25-09-2010)In onze eerste 'echte' uitwedstrijd van het seizoen moesten onze jongens tegen de blauw-witten van Helpman E6 op de roemruchte Esserberg. Met een stralend zonnetje er bij moest er maar eens gewonnen worden. En dat gebeurde ook. De score werd al snel geopend door Elroy. Daarna ging het over en weer snel met de doelpunten. Binnen een tijdsbestek van een paar minuten stond het al 4-2 voor ons. Daarna volgden er in de eerste helft nog drie doelpunten van onze kant waardoor we gingen rusten met een tussenstand van 7-2 . Wat een ongekende luxe. In de tweede helft kwam Helpman E6 er eigenlijk nauwelijks meer aan te pas (ondanks een coachende scheidsrechter ) en liep de score op tot 12-2 in ons voordeel. En als de vele kansen nog wat beter waren benut had de score nog hoger uit kunnen vallen. Maar de pret was er natuurlijk niet minder om want eindelijk behaalde ons team hun eerste punten. Op de ranglijst stegen we daardoor naar een zesde plek. Jongens, we zijn hartstikke trots op jullie ! Dit smaakt naar meer.

Ook deze keer zijn er filmpjes en wel van alle 12 de doelpunten. Klik op onderstaande link om ze te bekijken op Youtube. Even rechtsbovenaan in het groene scherm op 'Uploads' klikken en dan schuift het menu open zodat je alle filpmjes kunt zien.

Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 25 september 2010 | 0 Reacties | 3 foto's

OOSTERPARKERS E2 - ENGELBERT E2 (ZA 18-09-2010)

Oosterparkers E2 - Engelbert E2 (za 18-09-2010)Op deze buiige zaterdag speelde ons team hun derde wedstrijd van de competitie. Thuis tegen Engelbert E2 moest er eens een keer gewonnen worden na twee verliespartijen. Deze tegenstander was een pittige gezien hun tweede plek op de ranglijst. Na een rommelig begin scoorde Engelbert de 0-1. Na een paar halve kansjes van onze kant vloog aan de andere kant ook de 0-2 er in. Vlak voor rust deed ons team wat terug door een leep doelpunt van Elroy, 1-2. En dat was ook de ruststand. Na de ranja kwamen we zowaar op 2-2 na een mooie goal van Ricardo. Deze stand bleef lang staan en de hoop op een puntje was groot. Jammergenoeg scoorde de tegenstander uit een rommelige situatie de 2-3 waarna het vlak voor tijd ook nog 2-4 werd. Helaas dus weer verloren maar er was duidelijk een stijgende lijn te bespeuren. Goed gedaan jongens (en meisje) en volgende week uit bij Helpman gaan we er weer voor !

Er staan weer een aantal filmpjes van deze wedstrijd op onderstaande link.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 18 september 2010 | 0 Reacties | 6 foto's