73640x bekeken sinds 12 oktober 2009
Teamblog

Blogs van Mei 2011

AFGELASTING

AfgelastingWegens de vele afzeggingen gaat de uitwedstrijd tegen Velocitas 1897 E2 vanavond niet door. Het is nog onduidelijk of deze op een latere datum wordt ingehaald.
Lees verder | Auteur: Peter | 30 mei 2011 | 0 Reacties

VV GRUNO JEUGDTOERNOOI (ZA 28-05-2011)

VV Gruno Jeugdtoernooi (za 28-05-2011)Afgelopen zaterdag hadden onze jongens een toernooi bij VV Gruno. Ze moesten zes wedstrijdjes spelen. Aan het einde van de morgen was het resultaat: 3 gewonnen, 1 gelijk, en 2 verloren. Het gelijkspelletje was tegen GVAV dus dat was ook een mooi resultaat. Al met al was het een geslaagde dag waar ons team goed voor de dag kwam. En wij hebben het droog gehouden.

Via onderstaande link kun je een aantal filmpjes bekijken die gemaakt zijn op deze morgen. En dan even naar de kolom rechts op het scherm gaan.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 30 mei 2011 | 0 Reacties | 4 foto's

OOSTERPARKERS E2 - LYCURGUS E3 (ZA 21-05-2011)

Oosterparkers E2 - Lycurgus E3 (za 21-05-2011)Op de negende speeldag traden onze jongens aan voor de laatste thuiswedstrijd. De tegenstander was Lycurgus E3. Deze wedstrijd zou toch een 'makkie' moeten worden aangezien dit team stijf onderaan staat in de competitie. Maar dat was in het begin van de wedstrijd niet te zien. Lycurgus E3 ging op zoek naar de aanval en ze waren zelfs sterker. Gelukkig wisten ze niet te scoren. Sterker nog, bij een uitbraak van onze kant zette Elroy het team op voorsprong, 1-0. Dit was precies wat we nodig hadden want eindelijk begon het te lopen. Bij een corner voor ons sloeg de keeper van Lycurgus E3 de bal in eigen doel, 2-0. Daarna scoorde Elroy via een mooie rush de 3-0. Met deze stand gingen we de rust in. Schijnbaar zat er iets in de ranja van de jongens (en meisje) want ze stonden in het begin van de tweede helft niet op te letten. Lycurgus scoorde zo maar 2x en dus was de marge nog maar één, 3-2. Maar toen kwam er een prachtig doelpunt van Brian die de bal hard in de touwen joeg, 4-2. Vervolgens scoorde Elroy uit een corner, 5-2. Ook Brian maakte nog een doelpunt omdat de keeper van Lycurgus stond te klungelen, 6-2. Dit werd ook de eindstand. Prima gedaan team !

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt en je vind ze via onderstaande link. En dan even naar de kolom rechts op het scherm gaan.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 21 mei 2011 | 0 Reacties | 6 foto's

OOSTERPARKERS E2 - HELPMAN E5 (ZA 14-05-2011)

Oosterparkers E2 - Helpman E5 (za 14-05-2011)Vandaag traden onze jongens aan tegen de koploper namelijk Helpman E5. Het begin was veelbelovend want al vroeg in de wedstrijd bracht Elroy ons op een 1-0 voorsprong. Onze jongens speelden goed en uit een voorzet gleed Dennis met het hoofd de 2-0 binnen. Wat een weelde. Daarna deed Helpman E5 iets terug door de 2-1 te maken. Even later werd het verschil opnieuw 2 doelpunten omdat Dennis zijn tweede doelpunt maakte, 3-1. Vlak voor rust scoorden de Helpernezen nog 3-2 omdat het wat rommelig werd bij ons achterin. Na de rust werd deze trend helaas voortgezet en was het meer en meer verdedigen. Er was echter geen houden aan en Helpman E5 maakte dan ook gelijk, 3-3. Dankzij een plotselinge uitbraak van Elroy kwamen we weer op voorsprong, 4-3. Maar Helpman E5 werd alsmaar sterker en scoorden de 4-4. Met nog een paar minuten op de klok was het zaak deze stand vast te houden en te hopen op het beste. Helaas dacht Mackson dat hij keeper was i.p.v. Michael en sloeg de bal met de handen uit het doel. De scheidsrechter van dienst kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Deze penalty werd benut en voor het eerst deze wedstrijd kwamen de Helpernezen op voorsprong, 4-5. Het verzet van onze kant was gebroken en het werd zelfs nog 4-6. Dit was ook de eindstand. Al met al moet ik zeggen dat dit toch een knappe prestatie was van onze jongens aangezien het wel de koploper betrof.

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt en je vind ze via onderstaande link. En dan naar de kolom rechts op het scherm gaan.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 14 mei 2011 | 0 Reacties | 5 foto's