73468x bekeken sinds 12 oktober 2009
Oosterparkers E2

Teamblog

Oosterparkers E2 - De Held E5 (za 12-03-2011)

Oosterparkers E2 - De Held E5 (za 12-03-2011)Voor onze tweede wedstrijd speelden we thuis tegen De Held E5. In het begin was het een beetje aftasten voor beide teams. Toch viel uit het niets de 0-1. Al snel gevolgd door de 0-2. Het leek er op dat de kids een voorbeeld hadden genomen aan hun 'helden' van de FC die de dag er voor kansloos onderuit gingen. Dus ouders, in het vervolg die kinderen op tijd op bed!
Gelukkig maakte Mackson de aansluittreffer, 1-2. Helaas was de pret van korte duur want opnieuw bouwde De Held de voorsprong uit naar een marge van twee, 1-3. Met deze stand gingen we rustten. Na de rust kwamen onze jongens beter uit de kleedkamers. Ze probeerden meer druk te zetten maar jammer genoeg scoorde De Held in die fase, 1-4. De wedstrijd verliep in het vervolg rommelig. Er werd nog eenmaal gescoord via een mooie goal van Damian Boon, 2-4. Dit was ook de eindstand. Het was van beide kanten geen beste wedstrijd maar De Held had net even iets meer daadkracht. Kop op jongens en de volgende keer weer beter!

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt en ze staan hier onder. De foto's vind je onderaan de pagina.
Voorzet Elroy
Verdediger Melchior zet druk
Damian Boon, pingelen en overtreding
Vrije trap Damian B.
Kopkans Damian B.
Afstandsschot Brian
Poging Elroy
Doelpunt Damian B.

Dan nog even speciaal voor een ieder die zich aangesproken voelt, onthoud goed dat positieve coaching een betere uitwerking heeft dan voortdurend negatief te zijn. Een kind kopieert dat gedrag ook en steekt zijn teamgenoten er mee aan. Als je kind 9 van de 10 keer een foute pass geeft dan benadruk je net die ene keer met positief commentaar. En de rest denk je maar. Daarom nog een keer speciaal op deze pagina het filmpje van Pietertje. Let vooral op het positieve commentaar van de trainer.
Auteur: Peter Noot | 12 maart 2011

Foto's (5)

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in