73610x bekeken sinds 12 oktober 2009
Teamblog

Laatste 10 blogs

FC GRONINGEN CLINIC

FC Groningen ClinicWoensdagavond 9 maart 2011 was een gezellige en onvergetelijke avond want FC Groningen kwam langs om een clinic te geven. Er werden drie soorten trainingen gegeven onder leiding van een aantal jeugdtrainers van de FC en i.s.m. met een drietal spelers. Waarvan Fredrik Stenman veruit de populairste was. Ook Darryl Lachman en Danny Menting waren van de partij. Verder was ook Groby aanwezig voor de allerkleinsten. Het was een leerzame clinic en er werd volop genoten door de diverse D en E teams. Na de training konden ze zich samen met de F'ers vermaken met stropdassie schieten, snelheidsmeter schieten en een panna kooi. Als al deze onderdelen waren voltooid dan mochten de kinderen een mooie leren bal ophalen. Al met al was het een prima avond!

Zoals altijd zijn er door jullie correspondent ter plaatse een aantal foto's en filmpjes gemaakt. De foto's staan op deze site en de filmpjes kun je bekijken via onderstaande link. Er staan 12 filmpjes in de kolom rechts op de pagina.

Filmpjes via Youtube
Lees verder | Auteur: Peter | 10 maart 2011 | 0 Reacties | 27 foto's

FC LEWENBORG E3 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 05-03-2011)

FC Lewenborg E3 - Oosterparkers E2 (za 05-03-2011)Na een lange periode van 'niets' doen mochten onze jongens eindelijk weer de wei in voor een serieuze wedstrijd. Het was de start van de Voorjaarscompetitie en we begonnen met een uitwedstrijd bij FC Lewenborg E3. Het was beter geweest om deze wedstrijd aan het eind van het seizoen te doen want nu hadden we laarzen nodig om bij het veld te komen. Wat een baggerbende. Maar goed, eenmaal op het veld aangekomen konden we beginnen. Na een korte periode van aftasten kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Damian Boon, 0-1. Lang konden we niet genieten van de voorsprong want FC Lewenborg E3 maakte al snel weer gelijk, 1-1. De wedstrijd verliep gelijk op totdat Dennis min of meer per ongeluk scoorde uit een corner van Damian Boon, 1-2. Dat was ook de ruststand. Na de ranja werd er al vrij snel weer gescoord door ons team. Deze maal was het Elroy die de 1-3 voor zijn rekening nam. Toch wist het taaie FC Lewenborg E3 de aansluiting weer te vinden door 2-3 te maken. Even later raakte onze keeper Michael geblesseerd en moest hij vervangen worden door een veldspeler. Deze taak werd met verve vervuld door Ricardo die o.a. twee formidable reddingen verichtte. Een poosje later maakte Damian Boon zijn tweede goal van de wedstrijd, 2-4. Nog waren de spelers van FC Lewenborg E3 niet geknakt want ze maakten 3-4. Gelukkig voor ons bleef het daarbij. Eindstand dus 3-4 in ons voordeel. De eerste overwinning is in de pocket!

Van deze wedstrijd zijn weer een aantal filmpjes gemaakt die je hieronder kunt bewonderen.
Overspelen!
Corner en scrimmage
Poging Brian en Mackson
Doelpunt Dennis
Doelpunt Elroy
Damian op de kruising
Pogingen Brian, Damian en Elroy
Doelpunt Damian
Lees verder | Auteur: Peter | 05 maart 2011 | 0 Reacties | 5 foto's

OOSTERPARKERS E2 - GRUNO E2 (ZA 26-02-2011)

Van onze correspondent ter plaatse

Een week voor aanvang van de Voorjaarscompetitie speelden we een oefenwedstrijd tegen Gruno E2. Ook deze keer wist Gruno E2 niet van ons te winnen. Het werd 4-1 met o.a. een doelpunt van Ryan. En dat is natuurlijk hartstikke knap voor een verdediger. Door deze winst gaan onze jongens met een goed gevoel de competitie in.
Lees verder | Auteur: Peter | 27 februari 2011 | 0 Reacties

OOSTERPARKERS TOERNOOITJE (ZA 12-02-2011)

Oosterparkers toernooitje (za 12-02-2011)Voor deze zaterdag hadden de Oosterparkers een toernooitje georganiseerd waarbij we drie potjes van 25 minuten speelden. Onze tegenstanders waren Velocitas E1, Oosterparkers E1 en Haren E2. Tegen de eerste twee teams hadden we niets in te brengen. Pas tegen Haren werd er af en toe leuk gevoetbald. Het was ook geen weer om te voetballen. Winderig en een temperatuur van net boven 0 maakten het dat onze jongens zelfs hun trainingsjasje er bij aan hadden.
De uitslagen als volgt:
OP E2 - Velocitas E1: 1-7
OP E2 - OP E1: 1-6
OP E2 - Haren E2: 5-1

Hieronder nog een aantal filmpjes.
OP E2 - Velocitas E1
OP E2 - OP E1: overzicht
OP E2 - OP E1: tegendoelpunt
OP E2 - Haren E2: doelpunt Ricardo 1
OP E2 - Haren E2: balletje hoog Michael
OP E2 - Haren E2: doelpunt Ricardo 2
Lees verder | Auteur: Peter | 13 februari 2011 | 0 Reacties

OOSTERPARKERS E2 - OMLANDIA E2 (ZA 05-02-2011)

Oosterparkers E2 - Omlandia E2 (za 05-02-2011)Voor het eerst sinds november vorig jaar speelden onze jongens weer eens een wedstrijd. Op het altijd winderige Sportpark Kardinge traden we aan voor een oefenwedstrijd tegen het team van Omlandia E2 uit Ten Boer. Aangezien trainer en leiders 'verplichtingen' elders hadden, hebben een aantal ouders zich ontfermd over het gebeuren rondom zo'n wedstrijdje. Prima wisselbeleid Hans ! Ook was deze wedstrijd het debuut van onze nieuwe aanwinst Brian die overgekomen is van E3. Deze aanvallende middenvelder speelde een prima wedstrijd net als de rest van onze jongens. Omlandia had niets in te brengen want de wedstrijd werd gewonnen met 6-0 ! En dat hebben jullie goed gedaan !

Hieronder een aantal filmpjes.
Overzicht 1
Doelpunt Elroy
Bal op de kruising Brian
Overzicht 2
Doelpunt Damian Renses
Lees verder | Auteur: Peter | 05 februari 2011 | 0 Reacties | 2 foto's

COMPETITIE INDELING VOORJAAR 2011

Dit zijn de teams waar we bij in zijn gedeeld voor de Voorjaarscompetitie die begin maart van start gaat.

Oosterparkers E2
De Held E5
FC Lewenborg E3
Helpman E5
Lycurgus E3
Velocitas E2
Lees verder | Auteur: Peter | 03 februari 2011 | 0 Reacties

OOSTERPARKERS E2 - ORANJE NASSAU E2 (ZA 20-11-2010)

Oosterparkers E2 - Oranje Nassau E2 (za 20-11-2010)Mistig, herfstig,regenachtig en koud. Dat waren de ingrediŽnten voor de wedstrijd van onze jongens tegen Oranje Nassau E2 op deze zaterdag in november. De wedstrijd ging van start en na wat aftasten waren er kansen over en weer. Helaas kwam Oranje Nassau E2 op een 0-1 voorsprong. Onze jongens gingen meer en meer aandringen wat resulteerde in een hoop kansen waar vlak voor rust de 1-1 via Elroy uit viel. Na de rust kwamen we opnieuw op achterstand, 1-2. Daarna was het weer Elroy die gelijk maakte, 2-2. Ondanks de vele kansen die onze jongens kregen was de keeper van Oranje Nassau E2 oppermachtig. Aan de andere kant viel de 2-3. En alweer maakte Elroy gelijk, 3-3. Waarbij gezegd moet worden dat alle drie onze goals getoucheerd werden door een speler van de tegenpartij. Een beetje gelukkige doelpunten dus maar die tellen ook. Helaas liep Oranje Nassau E2 daarna verder uit naar 3-5 wat ook de eindstand werd. Over de hele wedstrijd gezien waren beide teams aan elkaar gewaagd waarbij de beste kansen voor ons waren. Hun keeper maakte het verschil.

En hieronder de bijbehorende filmpjes.
Dubbele redding keeper ON E2 (1)
Ingestudeerde corner
Redding keeper ON E2 (1)
Dubbele redding keeper ON E2 (2)
Redding keeper ON E2 ((2)
Redding keeper ON E2 (3)
Dubbele redding keeper ON E2 (3)
Pitbull Melchior
Doelpunt Elroy 1-1
Dubbele redding keeper ON E2 (4)
Doelpunt Elroy 2-2
Dubbele redding keeper ON E2 (5)
Redding keeper ON E2 (4)
Dubbele voorzet Melchior
Doelpunt Elroy 3-3
Hakje achterlangs Elroy
Redding keeper ON E2 (5)
Lees verder | Auteur: Peter | 20 november 2010 | 0 Reacties | 3 foto's

UPDATE VELOCITAS 1897 E3 - OOSTERPARKERS E2

UPDATE Velocitas 1897 E3 - Oosterparkers E2Ik zie net op Voetbal.nl dat de scheidsrechter van dienst heeft doorgegeven dat de wedstrijd is geŽindigd in 2-4.

Dan heeft hij dus mooi een doelpunt van zijn eigen team gemist.
Lees verder | Auteur: Peter | 30 oktober 2010 | 0 Reacties

VELOCITAS 1897 E3 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 30-10-2010)

Velocitas 1897 E3 - Oosterparkers E2 (za 30-10-2010)Vroeg en donker was het op deze laatste zaterdag in oktober. Ons team moest aantreden op Stadion Stadspark tegen het team van Velocitas 1897 E3. Een wedstrijd om de 4de plek. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Na wat gerommel over en weer kwam Velocitas 1897 E3 op voorsprong via een hoge bal van de zijkant. Voetballend ging het niet echt zo heel goed maar toch kwamen we via Elroy op 1-1. Deze maakte vlak voor rust ook nog de 1-2. Na de rust probeerden we wat meer naar voren te voetballen maar dat lukte maar half. Toch scoorde Ricardo uit een counter de 1-3. Velocitas kreeg heel veel kansen en corners en wisten de 2-3 te maken. Gelukkig schoot even later Elroy aan de andere kant de 2-4 er in. Velo zette steeds meer druk en dit resulteerde in de 3-4. Gelukkig blies de scheidsrechter even later voor de laatste maal op zijn fluitje. En zo zie je maar, de beste wint niet altijd. Maar daar hebben we maling aan. En zo namen we mooi de 4de plek over op de ranglijst.

p.s. kan iemand even aan de KNVB doorgeven dat Velo met een stuk of wat spelers uit de D'ers speelde ?

Hieronder de filmpjes die van deze wedstrijd gemaakt zijn.

Smerige overtreding op Damian B.
Tegendoelpunt 1-0
Ryan en Melchior verdedigen
Doelpunt Elroy 1-1
Twee gemiste kansen Damian B.
Doelpunt Elroy 1-2
Doelpoging Dennis
Gemiste kopbal Elroy
Doelpunt Ricardo 1-3
Doelpunt Elroy 2-4
Pogingen van Mackson en Elroy
Doelpoging Elroy
Penalty schieten: Linsey
Penalty schieten: knappe redding Michael
Penalty schieten: Damian R.
Penalty schieten: Melchior
Penalty schieten: Ryan
Penalty schieten: Michael
Lees verder | Auteur: Peter | 30 oktober 2010 | 0 Reacties | 4 foto's

OOSTERPARKERS E2 - GRUNO E2 (ZA 23-10-2010)

Oosterparkers E2 - Gruno E2 (za 23-10-2010)Omdat er deze zaterdag geen competitie verplichtingen waren speelden we een oefenwedstrijd tegen Gruno E2. Op het altijd winderige Sportpark Kardinge trapten we om 09:30 uur af met het zonnetje er lekker bij. In de eerste helft gebeurde er een hoop waarbij ons team duidelijk de bovenliggende partij was. De score werd geopend door Elroy. Na nog een handvol kansen aan onze kant viel de bal er zomaar aan de overkant in, 1-1. Maar daarna was het weer onze beurt want Damian B. schoot de 2-1 en 4-1 er in. Tussendoor maakt Ricardo de 3-1. Daarna was het weer de beurt aan Gruno E2 wat de ruststand op 4-2 bracht. De tweede helft was van een heel ander niveau want er gebeurde eigenlijk maar weinig. Toch wist Gruno E2 de stand op 4-3 te brengen. Er werd nog ťťn keer gescoord door ons want via het gezicht van Mackson werd de eindstand bepaald op 5-3.

Ook van deze wedstrijd zijn er weer een aantal filmpjes gemaakt die je hier onder kunt bekijken.

Doelpunt Elroy 1-0
Doelpunt Damian B. 2-1
Doelpunt Ricardo 3-1
Doelpunt Damian B. 4-1
Tegendoelpunt
Goed verdedigend werk Ryan
Gemiste kans Ryan
Vrije trap Elroy
Doelpunt Mackson
Ryan en Melchior verdedigen
Afgekeurd doelpunt vanwege vermeend hands
Penalty schieten: Redding Michael
Penalty schieten: Melchior
Penalty schieten: Ryan
Lees verder | Auteur: Peter | 24 oktober 2010 | 0 Reacties | 6 foto's