73598x bekeken sinds 12 oktober 2009
Teamblog

Laatste 10 blogs

LYCURGUS E4 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 16-10-2010)

Lycurgus E4 - Oosterparkers E2 (za 16-10-2010)Op deze winderige zaterdag in oktober gingen we richting Sportpark Vinkhuizen voor de uitwedstrijd tegen Lycurgus E4. Vanwege de overvloedige regenval op de dag er voor was het veld veranderd in een modderpoel. Help mij even herinneren dat ik in het vervolg laarzen in mijn auto leg. Goed combinatiespel was bijna niet mogelijk want de kinderen glibberden alle kanten op. Het was dus ietwat chaotisch voetbal. De score werd door ons geopend met een doelpunt van Damian Renses. Jawel, u leest het goed. Verdediger Damian scoorde zijn eerste doelpunt. Daarna kwam Lycurgus al snel weer op gelijke hoogte, 1-1. Vervolgens waren er twee doelpunten voor ons via Damian B. en Dennis. Waarbij er tussendoor ook nog een loepzuiver doelpunt van Damian B. door de scheidsrechter over het hoofd werd gezien. De bal ging in het doel en raakte het ijzerwerk waarbij deze weer in het veld terugkwam. Bewijs is te zien op de foto bij dit artikel en het filmpje op deze pagina. Maar goed, hij telde niet waardoor we met 3-1 gingen rusten. Na de ranja kwam de tegenstander zowaar op 3-2. Maar dankzij doelpunten van Elroy, Dennis 2x, Damian B. 2x en Mackson werd de eindstand 9-3 in ons voordeel want tussendoor scoorde Lycurgus ook nog. Prima gedaan jongens (en meisje).
Door het verlies van Helpman E6 bij koploper Haren E2 stegen we naar de 5de plaats.
Bij afwezigheid van onze keeper Michael mocht spits Ricardo opdraven als gelegenheidskeeper. Daarbij verrichte hij enkele knappe reddingen.

Van deze wedstrijd zijn ook weer een aantal filmpjes gemaakt waarvan de links hieronder staan.

Doelpunt Damian Renses
Doelpunt Damian B. (gemist door de scheids)
Gemiste kans Linsey
Doelpunt Damian B. (1)
Doelpunt Dennis (1)
Doelpunt Dennis (2)
Doelpunt Damian B. (2)
Doelpunt Damian B. (3)
Doelpunt Mackson
Doelpunt Dennis (3)
Gelegenheidskeeper
Lees verder | Auteur: Peter | 16 oktober 2010 | 0 Reacties | 4 foto's

WEBSITE V.V. OOSTERPARKERS

Website V.V. OosterparkersVoor het laatste nieuws kun je ook terecht op de website van V.V. Oosterparkers. Via onderstaande link kom je rechtstreeks terecht op de pagina van E2.

Oosterparkers E2
Lees verder | Auteur: Peter | 14 oktober 2010 | 0 Reacties

OOSTERPARKERS E2 - DE HELD E6 (ZA 09-10-2010)

Oosterparkers E2 - De Held E6 (za 09-10-2010)Na een vrij weekend mochten we (in onze vijfde wedstrijd) thuis aantreden tegen De Held E6. Een confrontatie met een directe tegenstander. Want zij hadden net zo veel punten als wij en dus moest er gewonnen worden. Bij verlies van Helpman E6 zouden we zelfs een plaatsje naar boven opschuiven. Helaas was dat niet het geval. In ieder geval hebben onze jongens hun werk gedaan want tegen de 'grote' jongens van De Held E6 werd er gewonnen. Zoals wel vaker opende Elroy de score voor ons en hij maakte ook de 2-0. Daarna even een tegenslagje want er werd een tegentreffer ge´ncasseerd, 2-1. Met deze stand gingen we ook rusten. Na de pauze werd er goed verder gevoetbald wat al snel resulteerde in de 3-1 van Elroy. Vervolgens nam Damian Boon er twee voor zijn rekening, pikte Ricardo zijn doelpuntje mee, en ten slotte nogmaals Damian Boon. Eindstand 7-1. Verder waren er verdedigend enkele goede acties die verdere tegentreffers voorkwamen. Goed gedaan jongens !

Ook van deze wedstrijd zijn weer een aantal leuke filmpjes gemaakt, waaronder alle 7 doelpunten. Klik op onderstaande link.

Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 09 oktober 2010 | 0 Reacties | 5 foto's

HELPMAN E6 - OOSTERPARKERS E2 (ZA 25-09-2010)

Helpman E6 - Oosterparkers E2 (za 25-09-2010)In onze eerste 'echte' uitwedstrijd van het seizoen moesten onze jongens tegen de blauw-witten van Helpman E6 op de roemruchte Esserberg. Met een stralend zonnetje er bij moest er maar eens gewonnen worden. En dat gebeurde ook. De score werd al snel geopend door Elroy. Daarna ging het over en weer snel met de doelpunten. Binnen een tijdsbestek van een paar minuten stond het al 4-2 voor ons. Daarna volgden er in de eerste helft nog drie doelpunten van onze kant waardoor we gingen rusten met een tussenstand van 7-2 . Wat een ongekende luxe. In de tweede helft kwam Helpman E6 er eigenlijk nauwelijks meer aan te pas (ondanks een coachende scheidsrechter ) en liep de score op tot 12-2 in ons voordeel. En als de vele kansen nog wat beter waren benut had de score nog hoger uit kunnen vallen. Maar de pret was er natuurlijk niet minder om want eindelijk behaalde ons team hun eerste punten. Op de ranglijst stegen we daardoor naar een zesde plek. Jongens, we zijn hartstikke trots op jullie ! Dit smaakt naar meer.

Ook deze keer zijn er filmpjes en wel van alle 12 de doelpunten. Klik op onderstaande link om ze te bekijken op Youtube. Even rechtsbovenaan in het groene scherm op 'Uploads' klikken en dan schuift het menu open zodat je alle filpmjes kunt zien.

Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 25 september 2010 | 0 Reacties | 3 foto's

OOSTERPARKERS E2 - ENGELBERT E2 (ZA 18-09-2010)

Oosterparkers E2 - Engelbert E2 (za 18-09-2010)Op deze buiige zaterdag speelde ons team hun derde wedstrijd van de competitie. Thuis tegen Engelbert E2 moest er eens een keer gewonnen worden na twee verliespartijen. Deze tegenstander was een pittige gezien hun tweede plek op de ranglijst. Na een rommelig begin scoorde Engelbert de 0-1. Na een paar halve kansjes van onze kant vloog aan de andere kant ook de 0-2 er in. Vlak voor rust deed ons team wat terug door een leep doelpunt van Elroy, 1-2. En dat was ook de ruststand. Na de ranja kwamen we zowaar op 2-2 na een mooie goal van Ricardo. Deze stand bleef lang staan en de hoop op een puntje was groot. Jammergenoeg scoorde de tegenstander uit een rommelige situatie de 2-3 waarna het vlak voor tijd ook nog 2-4 werd. Helaas dus weer verloren maar er was duidelijk een stijgende lijn te bespeuren. Goed gedaan jongens (en meisje) en volgende week uit bij Helpman gaan we er weer voor !

Er staan weer een aantal filmpjes van deze wedstrijd op onderstaande link.
Filmpjes
Lees verder | Auteur: Peter | 18 september 2010 | 0 Reacties | 6 foto's